lauantai 5. syyskuuta 2015

Yllättävää blogihiljaisuutta

Blogi on ollut enemmän tai vähemmän laiminlyötynä useamman kuukauden ja haluaisinkin pahoitella tätä.

Huhtikuun jälkeen olisi ollut aikaa lukea vaikka kirja päivässä, mutta lukuinnostus ei jonkin takia ole ollut ihan huipussaan, mutta muutamia kirjoja on silti tullut luetua sen jälkeen kun olen tänne viimeiseksi tuosta John Greenin The Fault In Our Stars kirjasta kirjoitellut.

TFIOS:in jälkeen olen lukenut mm.

Madeleine Brentin vaihdokkaan. Nappasin tämän kirjan äitiniäitin kirjahyllystä ja kirja oli ihan hyvä.
Reijo Mäen Yhden tähden miehen, jonka olen lukenut kerran aikaisemminkin ja jos on lukenut vares kirjoja ei voi olla pitämättä tästäkään opuksesta.
Tuomas Vimman Helsinki 12. Tästä kirjasta en ollut yhtään varma kun aloitin sitä lukemaan mutta kirja oli ihan luettavaa loppuakohden ja tykkäsinkin tästä kirjasta jonkin verran.
Jill Mansellin Three Amazing Things About You oli pitkän harkinnan hankinta. Kirja oli hyvä ja aluksi mietin onko kirjassa kolme erillistä tarinaa kunnes lopussa kaikkien tarinat yhdistyivät. Suosittelen!
Riikka Lahden BARF Raakaruokaa käytännössä joka on hyvä selkokielinen kirja Barffauksesta.
Nora Scuurmanin Auringonkukka talven josta pidin todella.

Tässä on nyt muutama kirja mitä on tullut tauon aikana luettua ja tällä hetkellä näyttää siltä että tuo lukutavoitteeni ei taida tältä vuodelta täyttyä, kun nyt mennään tilanteessa 17/33. Kuitenkin olen koko ajan lukemassa kirjoja ainakin hitaaseen tahtiin, jotta ehkä tuohon tilanteeseen vielä päästään.

Ensikuussa olen lähdössä lomalle viikoksi joten ainakin pari keskeneräistä opusta taidan varata matkoille ja kuulemani mukaan lomakohteessa on kattava valikoima kirjoja joista taidan opuksen tai kaksi kokeilla lukea loman aikana samalla kun ottaa aurinkoa.

JA yritän palautella tätä blogia edes jonkinlaiseen aktiivisuuteen taas vaihteeksi loppuvuoden aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti