lauantai 14. heinäkuuta 2018

Useita kirjailijoita - Revitty Sydän


Tämän kirjan kohdalla minulla on todella ristiriitaiset tunnelmat, sillä tavallaan kirjan lukeminen oli todella mielenkiintoista ja se eteni osin nopeastikkin, mutta välillä en pystynyt keskittymään kuin maksimissaan kappaleeseen kerrallaan ja tuntui että teksti oli niin täynnä kaikkia hienoja sanoja joita en millään jaksanut prosessoida.

Kuitenkin kokonaisuudessaan kirja eteni ihan mukavaa tahtia kun vain pakotin itseni aloittamaan lukemisen ja lyhyenä kirjana sen lukemiseen ei olisi pitänyt kulua neljää kuukautta... Kuitenkin välillä raskaaksi käyneen lukemisen takia tämä kirja sai minulta 2/5 tähteä goodreadsissa samaten kuin myös ihan liian pitkän lukuajan.

For this book I have really mixed feelings as in it's own way it was super interesting to read and it was quick to read partially but there was also those parts where I was able to keep my interest in it for maximum of one chapter at the time as it felt being filled with so many fancy words.

But in all it was speedy read after I forced myself to start reading and it being a short one it shouldn't have taken a four months from me to finish it. But as it felt super heavy to read here and there I gave it 2/5 stars in goodreads as well as way too long time to read it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti