maanantai 3. joulukuuta 2018

Eli B. Torsen - Jäähyväiset

Äänikirjat ovat minulle uudempia tuttavuuksia, mutta ensi vuonna alkaville pitkille koulumatkoille olisi mukava saada jotain viihdettä, joten ajattelin että äänikirjat voisivat olla juuri sopivia tuohon tarkoitukseen sillä aina en tykkää kuunnella musiikkia, varsinkin kun Suomen radiokanavilla on tapana soittaa aina samoja kappaleita loopilla niin kauan että ne menevät puhki.

Siivoillessani erään kerran isäni luona törmäsin johonkin kasaan omia tavaroitani joita sinne on vuosien aikana jäänyt ja tämä cd oli yksi noista yllättäen vastaan tulleista tavaroista ja päätinkin mielenkiinnosta napata tämän äänikirjan autooni ja alkaa kuuntelemaan sitä kotimatkalla.

Vaikka en ole enään niin suuri heppakirja fani kuin mitä joskus pienempänä on saattanut olla, oli tämä ihan mukavaa kuunneltavaa ja kirjan lukija oli hyvä joten sitä oli helppo kuunnella ja ajomatkakin tuntui paljon lyhyemmältä tämän kirjan kanssa kuin vaikka musiikin soidessa.

Ainut miinus tulee siitä että tämä oli todella lyhyt kirja, olisiko tässä ollut vain seitsemän kappaletta joten se ei ollut kestoltaan mikään maailman pisin, mutta annettakoot tuo anteeksi kun kyseessä oli vain testi.

Tälle äänikirjalle annan arvosanan 3/5 tähteä.

Audiobooks are bit more newer to me but as I'm going to have a long drives to and from school next year it would be nice to have something else to keep me Company than music as Finnish radio chanels tends to ruin all the new releases by playing them into loop all day.

As I was once cleaning up some stuffs at my dads I stumbled across some of my things that have been scattered across and this cd was one of those things and I decided to grab it to my car just in pure interest.

Even tough I'm not so big fan of horse books anymore it was a nice Small book to read and the narrator was good so it was easy to listen and the drive home Felt a lot shorter than with music.

The only down side is that this was a super short book as it had only seven chapters but let that be forgiven as it was just a purely for trial purposes.

For this audiobook I give 3/5 stars.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti