maanantai 4. helmikuuta 2019

Antti Tuomainen - Mies joka kuoli

Antti Tuomaisen tuotantoa olen lukenut joskus aikaisemminkin ja tämä oli ensimmäinen kerta kun kuuntelin miehen tuotantoa äänikirjana.

Äänikirjan onnistuin bongaamaan Suplasta ja se toimi vaihdellen avittamassa työpäivääni tai koulumatkoja. Kirjaa kuuntelin joko normaalilla nopeudella tai sitten hieman nopeutettuna, mutta ihan sellaisiin puolitoista kertaisiin nopeuksiin minulla ei riittänyt ajatus, vaikka joissain muissa kirjablogeissa on semmoisiakin nopeuksia näkynyt.

Mies joka kuoli on kirja joka vaikutti mielenkiintoiselta kun siitä jotain lueskelin, mutta loppupeleissä tuo kirja ei minua vakuuttanut ainakaan tämän äänikirjan puolesta, sillä välillä kirja vaikutti olevan todella hyvä ja mielenkiintoinen, mutta välillä kirja tuntui olevan sen verran utopististä että siitä ei meinannut saada mitään irti.

Kuitenkin kaikesta ajoittaisesta sekavuudestaan johtumatta kirja eteni ihan selkeällä ajatuksella eteenpäin ja loppukirjasta se oli varmaan parasta selkeintä mitä koko kirja on ollut.

Kirjalle annoin 2/5 tähteä.

I've read some books from Antti Tuomainen and this was the first time that I listened one of his books on audio form.

I did find this book from Supla and usually I did listened to it during work or on my way to school. I tried to listen it on normal speed and just a bit fastened but to those one and half timed speeds I just wasn't able to do even tough I've seen that someone has listened on those speeds.

Mies joka kuoli seemed interesting when I did read something about it but in the end the book wasn't as good as it seemed. There was times where the book seemed to be really good and some times it Felt a bit too utopistic and it wasn't going to move foward.

But even tough the book seemed super mixed and weird it moved foward and at the last chapters it probably was the most clear of all the time.

For this book I did gave 2/5 stars.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti