lauantai 30. maaliskuuta 2019

Jarkko Sipilä & Scott Stevenson - Rahan Metsästäjät

Lähtiessäni reissuun halusin pakata reppuuni jonkin pokkarin joka ei veisi hirveästi tilaa repustani ja mitä olisi mukava lukea lennolla ja matkalla majoitukseen sekä tietenkin kentällä odotellessa lentoja.

Olin jo joskus aikaisemmin katsellut tätä kirjaa ja nyt kun se viimein omasta hyllystä löytyi, ei ollut enää mitään syytä jättää kirjaa lukematta, vaikka se ei ole ehkä ihan semmoinen kirja mikä nousi suoraan haavelistan kärkeen.

En ole lukenut montaa kirjaa joissa olisi kaksi kirjoittajaa ja kirjan teema teki siitä myös semmoisen, että odotin mielenkiinnolla jotta miten kaksi kirjoittajaa on saanut omat tyylinsä sopimaan kirjan teemaan ja omiin kirjoitustyyleihinsä.

En ole ihan niin paljoa tutustunut Wall Street maailmaan tai muutenkaan pankkimaailmaan, ja sen ollessa yksi keskeinen teema tässä kirjassa, mietinkin että olisiko tästä kirjasta mahdollista silti nauttia, vai olisiko se ihan liian vaativaa tekstiä luettavaksi.

Kuitenkin kirja oli ihan helppoa ja mukavaa luettavaa ja sen lukikin nopeastikkin. Kirjasta ei kuitenkaan noussut mitään suosikkia ja se saikin 3/5 tähteä.

When I was packing for Budapest I wanted to pick up some paperback in my backpack so that I would have something to read whilst waiting in the airports or during my flights.

I have had my eyes on this book and now as I do have it in my shelf there wasn't any reason to leave it unread even tough it's not the book that I crave to had my hands on.

I haven't read many books which has been written by two authors and as the theme was also bit new to me I was intrigued to see how they are able to fit their styles and the theme of the book.

I haven't read about Wall Street or the banking world a lot and as it was a central theme in this book I was wondering if I would still be able to enjoy the book or would it be too hard to read.

In the end it was easy and quick to read altough it didn't rose to my favourite but still I gave it 3/5 stars.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti