tiistai 28. toukokuuta 2019

Dan Brown - Da Vinchi-koodi

Dan Brownin Da Vinchi-koodi on kirja, jonka pariin on tullut palattua uudelleen ja uudelleen. En ole pysynyt edes laskuissa mukana, montako kertaa tämä puolikas tiili on tullut luettua, mutta silti se on joka kerta yhtä miellyttävä lukea ja olenkin aikoinaan antanut sille täydet 5/5 tähteä Goodreadsissa.

Kirjassa käsiteltävät aiheet pistävät oikeasti miettimään kaikkea mistä kirjan aikana puhutaan ja ehkä jopa sopivalla tavalla myös kyseenalaistamaan sen, että onko kaikki mitä meille on kerrottu/uskoteltu vuosien saatossa sittenkään se ultimaattinen totuus?

Kuitenkin kirjaa lukiessa tulee silti pitää avoin mieli, jotta siitä saa kaiken mahdollisen irti ja että ei tipu matkasta silloin kun informaatiota tuntuu tulevan kunnon tulva ja alkaa näyttämään siltä, että ei tiedä enään että mitä juuri on lukenut tai mitä on tapahtumassa, sillä hetkittäin kirjan tapahtumat ovat todella nopea tahtisia.

Enempää kirjan aihepiiriin tutustumatta voin sanoa että taustatyö on tehty hyvin ja itselleni kaikki faktat ja muut kirjassa esitetyt väitteet kuulostavat uskottavilta ja siltä että niiden selvittämiseksi on tehty paljon työtä.

Dan Brown's The Da Vinci Code is a book that I've picked up time and time again. I don't even know anymore how many times I've read this half of brick but it still keeps me entertained and at some point, I've given it full 5/5 stars in Goodreads.

The subjects in the book keep you wondering and maybe in a good way also questioning that is everything that we have been told/make belief during the years is the ultimate truth?

But as you read the book you should still keep an open mind so that you can get all that you can out of it and not drop out when the information is starting to arrive on a flood and you are wondering that what you have just read or what is happening as time to time the book is really fastly paced.

Without doing any greater research on the subject of the book I can say that the background work has been done very well and to me, all the facts, etc are sounding believable and that there has been done a lot of work to check them. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti