maanantai 16. joulukuuta 2019

John Verdon - Let the devil sleep

Olin jo jonkin aikaa miettinyt Storytelin kokeilemista ja siellä ollessa jonkin tarjouksen mennessä, otin tuon palvelun viimein käyttöön ja pitkään mietittyäni mikä olisi ensimmäinen kirja jonka kuuntelisin, päädyin kuuntelemaan John Verdonin Dave Guerney sarjan kolmannen kirjan joka kantaa englanniksi nimeä Let the devil sleep.

Kirja jatkaa edellisen osan tapahtumia puoli vuotta myöhemmin ja kirjassa onkin hienosti tuotu esiin mitä tuolloin oli tapahtunut, jotta lukija pääsi kartalle vaikka edeltävää osaa ei ollutkaan lukenut. Kirjassa pidin myös siitä, miten jokaisella henkilöllä oli oma äänensä ja kirjaa oli mukava kuunnella kun se ei ollut monotonista ja samalla äänellä tapahtuvaa kerrontaa, vaan sitä oli väritetty muutoksilla äänessä.

Kirjassa oli sopivasti tapahtumaa ja sitä rakennettiinkin loppua kohden, mutta silti kirja oltiin osattu päättää sillä tavalla, että se saatiin sulavasti tuotua päätökseen, eikä se tuntunut loppuvan töksähtäen, vaikka semmoinenkin olisi hyvä mahdollisuus kun kaikki isoimmat tapahtumat ovat kirjan loppupuolella.

Tälle kirjalle annoinkin 4/5 tähteä goodreadsissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti