tiistai 7. huhtikuuta 2020

Unni Drougge - Pahuudella on rakkauden kasvot

Tämä kirja on yksi niistä viidestä kirjasta jonka esittelin tässä postauksessa. Muutama viimeinen vuosi on ollut hieman hitaampaa lukemisen suhteen ja vasta viime vuoden lopulla aloin lukemaan enemmän ja tänä vuonna olen saanutkin luettua ehkä vieläkin vähän reippaammin, vaikkakin tahti voisi olla vieläkin isompi.

Tämän kirjan kohdalla luulin pitkään kirjoittajan olevan väärä henkilö, ennen kuin se selvisi minulle hieman pidemmälle kirjassa päästessäni. Kirjassa on muutama kappale jotka ovat Unnin pojan kirjoittamia mikä avaa tarinaa hieman toisestakin näkökulmasta ja ehkä samalla myös tarjoilee vähän sellaistakin näkökulmaa mitä Unni ei ehkä itse kerro tai mikä ei tule niin selkeästi hänen kirjoittamanaan esille.

Kirjaa oli helppo ja suhteellisen nopea lukea, vaikka välillä sen lukeminen oli raskasta käsiteltävien aiheiden puolesta ja tuntui että ehkä Unnilla oli ollut myös vaikeaa kirjoittaa aiheista joista hän oli kirjoittamassa. Kuitenkin kirja oli ihan mielenkiintoinen lukukokemus, vaikka se saikin vain 2/5 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti