perjantai 7. maaliskuuta 2014

Kirjapinon lihotusta ja mietteitä sen laihduttamisesta

Jos olette sattuneet seuraamaan tuota Tulossa Luettavaksi sivua, olette varmaan huomanneet että listalle on tullut uusia kirjoja sekä pari poistunutkin.

Kirjalistalle on uusia lisäyksiä on Henning Mankell - Wallander , Antti Tuomainen - Synkkä niin kuin sydämeni ja Kjell Westö - Kangastus 38.

Tänään lisätessäni uusia kirjoja listalle, katsoin tavallansa kauhistuneena listan pituutta ja aloin miettimään että saanko ollenkaan luettua kirjoja tämän vuoden aikana, sillä olen todella huono lukemaan kotona. Onneksi listalta löytyy mielenkiintoisia kirjoja, jotka varmasti vievät mennessään kun vain aloitan niitä lukemaan joten eiköhän tuo lista lyhene tässä ajan mittaan. Ja onneksi tiedossa on vielä toinenkin rippileiri, jonne saa pakata ainakin kolme tai neljä suomenkielistä kirjaa jos vaikka kerkeäisi yhden tai kaksi niistä lukea lävitse.

Mutta nyt pidemmittä puheitta taidan ottaa tuon Henning Mankell:in kirjan käteen ja syventyä sen maailmaan tämän illan ajaksi. Katsellaan seuraavaksi kirja arvostelun parissa.

If you have looked the Tulossa Luettavaksi - page, you might have noticed that the list has grovned and shortened.

Newest adds to that list are Henning Mankell - Wallander Haudattu , Antti Tuomainen - Synkkä niin kuin sydämeni ja Kjell Westö - Kangastus 38.

Today when I added the newest books to that list I lookd the lists longness by little horror and thinkin if I could read all those books during this year because I'm not good reader at home. I'm glad that the list contains some interesting books what could take me with it when I started to read it so I hope that the list will shorter during time. And I'm happy that I have one camp on site so I can pack three to four finnish books with me if I could read one or two there. 

But now, with out longer talks I take the Henning Makell's book with me and go with it's world for this night. Let's get back next time with book criticism.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti