lauantai 8. helmikuuta 2020

Cecelia Ahern - Sadan nimen mittainen matka

Cecelia Ahernin Sadan nimen mittainen matka on kirja joka joutui myös odottamaan muutaman vuoden lukuvuoroaan.

Aloittaessani viime vuonna lukemaan kirjahyllyäni järjestyksessä, sai tämäkin kirja viimein vuoronsa yöpöydälläni.

Kirjan päähenkilö on Katharine Logan, tai ystävien keskuudessa vain Kitty nainen työskentelee toimittajana, mutta on onnistunut ajamaan uransa totaaliseen umpikujaan ennen kirjan tapahtuman alkua. Kirjassa puidaankin jonkin verran tuon tapahtuman jälkipyykkiä, sekä pohditaan myös mitä kaikkia seurauksia siitä voisi pitkällä juoksulla olla, sekä olisiko naisen ura päättynyt tuohon virheeseen.

Kirja keskittyy Kittyn entisen päätoimittajan viimeiseen juttuun jonka nainen saa kirjoitettavakseen, mutta tehtävä ei ole ihan niin helppo kuin olettaa ja lopulta totuus onkin ihan jotain muuta, kuin mitä kaikki odottivat ja olettivat sen olevan kun nainen tarttui tehtäväänsä.

Matkan aikana tavataan monia mielenkiintoisia henkilöitä ja kuullaan monia tarinoita ja saatetaanpa saada myös jonkinlainen selvyys kaikelle sille tapaukselle, minkä vuoksi Kittylle tuli tutuksi pesuämpäri ja porsta.

Kirja sai minulta 3/5 tähteä ja jos olisi mahdollista antaa myös puolikkaita goodreadsissa, olisi kirja saanut 3,5 tähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti