tiistai 11. helmikuuta 2020

Uusia kirjoja hyllyssäni 1/2020

Vuoden ensimmäisen kirja ostosten esittelyn aika. Viimeisimmästä kirjojen ostamisesta/saamisesta onkin aikaa ja olimme siskoni kanssa erään vapaapäiväni kunniaksi kirpputoreilla joilta matkaani jäi neljä uutta kirjaa. Vaikka suunnitelmissani ei ollutkaan ihan samoja sarjoja ostaa, päädyinkin vahingossa poimimaan matkaani kaksi Vares kirjaa ja kaksi Wallander kirjaa.


Vares kirjoista hyllyäni täyttämään lähtivät pokkarit Moukanpeli ja Marraskuu on musta hauta.

Molemmat kirjat olen mielestäni lukenut aikana ennen tätä blogia, mutta haluaisin hiljalleen lukea koko Vares sarjan ja nämä kirjat ovat sellaiset joita minulta ei vielä luettujen listauksesta löydy, joten uudelleen lukeminen ei haittaa minua ollenkaan.

Kirjat edustavat myös vanhempaa tuontantoa, joten on mielenkiintoista nähdä, tuntuvatko ne kuinka paljon erillaiselta verrattuna uusimpiin teoksiin, joista en ole kyllä myöskään päässyt kaikkia lukemaan.


Wallander kirjoja en ole lukenut niin paljoa, mutta nämä kaksi kirjaa vaikuttivat takakansien perusteella hyviltä. Pyramidi on oikeastaan novelli kokoelma eikä kunnon romaani ja sen tapahtumat sijoittuvatkin aikaan ennen ensimmäistä Wallander kirjaa. Aloitin lukemaan tätä kirjaa ja se vaikuttaa hyvältä sen vähän perusteella mitä sitä luin.

Askeleen jäljessä on seitsemäs Walalnder romaani ja odotankin ihan mielenkiinnolla myös että mitä tämä kirja tuo tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti