sunnuntai 9. toukokuuta 2021

Lukublokista hyvää päivää

Taas on käynyt klassiset että blogi ei päivity kuukausiin... Ei sillä, että eipä tuo lukulistakaan ole ihan hirveästi tässä lyhentynyt kun jostain syystä kirjan poimiminen käteen on sellainen asia että sitä ei vain tule tehtyä. Ehkä täytyy yrittää parantaa tässä tapansa ja alkaa uudesta viikosta alkaen merkitsemään itselleen edes 15min päivässä lukemiselle ja sitä kautta toivottavasti löytää se momentum uudelleen että kirjoja tulisi ahmittua.

Ajoittain olen kyllä miettinyt tämän blokin syyksi sen, että molemmat kirjat mitä mulla on kesken, ei ole oikeastaan hyviä. Tietenkinhän aina on mahdollisuus merkata ne DNF:iksi, mutta jostain syystä mä en ole oppinut siihen tapaan ja sen sijaan mielummin luen ne pitkässä juoksussa loppuun ja merkkailen ne sitten yhden tai kahden tähden kirjoiksi. Vuoden lukuhaaste, viisi kirjaa on yllättäen edelleen yhden kirjan edellä aikataulusta, mutta olisi mukavaa saada nostettua vuoden luettujen määrää tässä kohtaa jo ylemmäs tuosta kahdesta.

Uusia kiinostavia kirjoja on tullut vilkuiltua kirppareilta, mutta olen kieltänyt itseltäni uusien kirjojen ostamisen ennen kuin vanhat ovat luettuna, vaikkakin eilen poikkesin tästä säännöstäni ja ostin Taina Laaneen Unen lahjoja Kirjeitä hänelle, joka valvoo kirjan. Se vaikutti mielenkiintoiselta ja unesta sekä unettomuudesta ollaan puhuttu paljon meidän kirjoittajaporukan kanssa joten uskon että tuosta voi saada muutamia hyviä vinkkejä irti. Kirja on myös lyhyt, vain 181 sivua joten se voi olla ihan mukava pieni välipala noiden pidempien ja tökkivimpien kirjojen seuraksi. Kunhan saan vain aloitettua lukemisen ja takakannen tultua vastaan, lupaan raportoida omat mielipiteeni kirjasta, kuten myös paremmat raportit niistä kahdesta muustakin mitä tällä hetkellä on kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti